ESPORTS
jueves, 06 de julio de 2017

València acull el Madison Beach Volley més compromés amb el medi ambient

La regidora d'esports ha presentat l'esdeveniment aquest matí

El Madison Beach Volley aterra a València amb la intenció de transmetre valors mediambientals a través d'un dels esports més importants de l'estiu. L'esdeveniment fa parada a la ciutat del Turia per tercer any consecutiu del 6 al 9 d’este mes.

Maite Girau, regidora d'esports l'Ajuntament, ha presentat hui el Madison Beach Volley que arriba a la Malvarrosa de València durant quatre dies. Malgrat ser el tercer any que fan parada a la ciutat, este any pretenen fomentar els valors sobre el medi ambient als assistents. Per als organitzadors i per a l'Ajuntament és important promoure la sensibilitat amb l'entorn que fa possible que el volei platja siga sent una realitat.

En la presentació de l'esdeveniment, Maite Girau ha estat acompanyada per Arturo Ruiz, President de la Federació de la Comunitat Valenciana de Voleibol platja i Agustín Martín Santos, president de la Federació Espanyola de Voleibol. Tots dos han agraït a l'Ajuntament de València el seu suport a esdeveniments esportius com este que, a més de fomentar l'esport, transmeten valors als participants.

Arturo Ruiz, ha afirmat que “el volei és l'esport de l'estiu” i ha posat en valor les platges de la ciutat tant per la seua cura com per la quantitat de persones que s'acosten a practicar este esport. A més, tant els ponents com l'edil han ressaltat l'impacte econòmic i turístic que té el volei tant per a la Comunitat Valenciana com per a la ciutat de València.

L'esdeveniment posara el seu punt final el diumenge dia 9 de juliol amb la celebració de les semifinals i finals masculines i femenines que seran transmeses en streaming per la pàgina web del Madison Beach Volley.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat