SANITAT I SALUT
jueves, 13 de julio de 2017

Sanitat convoca la línia de subvencions "Intervenció als barris" amb 20.000€

En suport d’associacions de veïns, ONG i associacions juvenils, en el marc del Pla Municipal de Drogodependències

La Regidoria de Sanitat i Salut ha convocat, a través del Servici de Drogodependències (PMD/UPCCA-València), una línia de subvencions en suport de les ONG, associacions de veïns i associacions juvenils. Amb la denominació “Intervenció en barris” (INBAS), les ajudes disposen d’un pressupost global de 20.000 euros.

La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, ha explicat que les actuacions del Pla Municipal de Drogodependències estan encaminades “a eliminar o modificar els factors de risc associats al consum de drogues o a altres conductes addictives amb la finalitat d’evitar que es produïsquen, se’n retarde l’inici o es convertisquen en un problema per a la persona o el seu entorn”.

De fet, una de les estratègies preventives assajades en l’àmbit de l’oci i el temps lliure és la denominada generació d’alternatives, que entre altres objectius “busca incrementar els coneixements i modificar les actituds davant de les drogues, amb programes comunitaris destinats a adolescents i joves, amb l’objectiu fonamental d’oferir alternatives d’oci que es constituïsquen com a opcions davant de les addiccions”.

L’objecte d’esta convocatòria és regular el règim de subvencions a les entitats d’interés social i sense ànim de lucre per a desenvolupar programes d’activitats preventives en conductes addictives durant el temps d’oci al municipi de València. La seua finalitat és impulsar la cooperació entre la iniciativa social i l’Administració local, en l’àmbit de la prevenció de les addiccions, per a optimitzar els recursos existents, coordinar i complementar les actuacions municipals que es desenvolupen des de la Regidoria de Sanitat i Salut, i impulsar i donar suport a les actuacions de la iniciativa social i el moviment associatiu per a millorar les condicions de vida de col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat social.

El termini per a la presentació de projectes per a la “Intervenció en barris” (INBAS) finalitza el dia 26 de juliol de 2017, mentre que l’execució dels projectes serà fins a final de l’any 2017. Tota la informació relacionada amb la convocatòria de subvencions està disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament de València.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat