ESPORTS
viernes, 30 de noviembre de 2018

Les Miniolimpíades 2018-2019 celebren la Mini Marató este dissabte

Este dissabte a partir de les 9:00 hores

L’entorn de la Ciutat de les Arts i de les Ciències acollirà este dissabte 1 de desembre la segona jornada de les Miniolimpíades. Entre les activitats que els més xicotets podran disfrutar a partir de les 9:00 hores, destaca la Mini Marató Valencia MAPFRE, que es desenvoluparà el dia anterior i de manera complementària a la 38a Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP.

Les Miniolimpíades són un esdeveniment esportiu multidisciplinar emmarcat dins dels Jocs Esportius Municipals de València. Tenen l’objectiu d’oferir els estudiants del primer cicle de primària la possibilitat de disfrutar d’unes jornades lúdiques amb l’objectiu d’introduir-los en el món de l’esport d’una manera gradual i adaptada a la seua edat.

Entre les activitats disponibles en esta segona jornada de les Miniolimpíades, cal destacar la quarta edició de la Mini Marató Valencia MAPFRE, destinada als maratonians del futur. Fins les 12:00 h diversos jocs seran organitzats abans de donar començament a la prova d’atletisme, d’una hora de duració.

Totes les activitats són de caràcter no competitiu i tots els participants rebran un medalla commemorativa. La prova destinarà els 2 € de la inscripció a l’entitat solidària de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, la Fundación Pequeño Deseo.

Cada jornada de les Miniolimpíades està dedicada a un esport concret (rugbi, atletisme, voleibol o hoquei) i totes elles estan organitzades en forma de circuit amb jocs modificats propis de l’esport del dia. Els participants estaran agrupats en equips mixtes de sis a huit persones i cada activitat tindrà una durada d’uns 15 minuts.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat