JUNTA DE GOVERN
viernes, 14 de septiembre de 2018

L’Ajuntament construirà un centre de dia per a jóvens i vivenndes socials al Cabanyal

També es demanarà l'ampliació del termini de sol·licitud de les ajudes ARRU

La Junta de Govern Local ha aprovat este matí tres projectes per «consolidar i regenerar» el barri del Cabanyal. A la construcció d'un centre de dia per a jóvens a la plaça de Llorenç de Flor per import de 965.000 euros, se suma el projecte de vivendes socials en huit parcel·les als carrers de Sant Pere i de Lluís Despuig i la petició perquè s'amplie el termini de sol·licitud de les ajudes ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana) fins al 31 de desembre de 2019.

La plaça de Llorenç de Flor, «una de les més simbòliques, castigades i que més degradació ha patit» al barri del Cabanyal, acollirà el centre de dia per a jóvens que la Junta de Govern Local ha acordat hui amb un pressupost de 965.000 euros, a més d'una nova seu de la Universitat Popular. «Amb este tipus de dotacions ajudem a la regeneració urbana», ha explicat la portaveu municipal Sandra Gómez, qui ha destacat «l'aposta dedicida del Govern de la Nau per rehabilitar el Cabanyal». Així ho ha explicat Gómez en la compareixença conjunta amb la també portaveu Maria Oliver després de la Junta de Govern Local.

L'òrgan col·legiat ha decidit així mateix l'adscripció a la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de huit parcel·les situades als carrers de Sant Pere i de Lluís Despuig per a un projecte de vivendes socials, la qual cosa «afavorirà que en una de les zones que, hui en dia, estan més castigades i deshabitades, es puga oferir habitatge de qualitat a aquells col·lectius amb més dificultats».

Sandra Gómez ha indicat igualment que l'Ajuntament s'ha acollit a un reial decret per demanar a la Generalitat que s'amplie el termini màxim de tres anys inicialment establit per sol·licitar les ajudes ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana) i que finalitzava enguany, fins al 31 de desembre de 2019. «Volem que eixa regeneració vaja acompanyada de la mà dels particulars, de les famílies, de tots aquells que aposten perquè els seus projectes de vida estiguen al Cabanyal».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat