PROTECCIÓ CIUTADANA
miércoles, 07 de marzo de 2018

El pas de vianants del túnel de la Gran Via es tancarà en moments puntuals per garantir la seguretat

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha afirmat que “l'objectiu és millorar la seguretat de les persones”

El pas de vianants del túnel de la Gran Via Marqués del Túria es tancarà durant els espectacles d'il·luminació del barri de Russafa en prevenció i per a evitar les aglomeracions que pogueren produir-se. El tancament serà efectiu de 19:00 a 02:00 hores, del 9 a l’11 i del 15 al 19 de març, al amb la finalitat de millorar la seguretat de les persones.

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha explicat que la mesura “té un caràcter fonamentalment preventiu, dirigit a millorar la seguretat de les persones en uns dies en què des de fa anys s'observen grans concentracions en este emplaçament amb motiu dels espectacles d'il·luminació del barri de Russafa”.

Segons els informes de l'àrea de Protecció Ciutadana, s'ha arribat a comptabilitzar fins a 3.000 persones al mateix temps, amb una concentració de huit persones per metre quadrat. “Es tracta d'un pas de vianants que no està concebut per a suportar una afluència de públic tan multitudinària i que, a més, s'ha estretit després de la recent reforma que s'ha escomés”.

Per això, ha indicat la delegada, “el més aconsellable és tancar el túnel durant els espectacles d'il·luminació”. Menguzzato ha afegit que, de manera paral·lela, s'instal·laran cartells informatius per a informar els usuaris sobre els horaris de tancament d'este túnel de pas.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat