URBANISME
jueves, 22 de noviembre de 2018

Aprovada la reparcel.lació del PAI de la unitat d’execució B de Benifaraig

Es construirà un espai verd de 985m²

La Junta de Govern Local ha aprovat este matí la reparcel·lació del PAI de la Unitat d'Execució B de Benifaraig. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha informat que «es tracta de l'últim tràmit per part de l'Ajuntament». A més, ha afegit que «ara només quedarà que l'agent urbanitzador efectue el pagament de les indemnitzacions corresponents perquè puguen començar les obres».

Les labors que es duran a terme consistiran a la urbanització de la zona, en la qual es construirà un espai verd enjardinat de 985m², que «inclourà una zona de jocs infantils i una altra d'exercicis per a majors; una de les principals demandes dels veïns i de les veïnes d’este poble», ha assegurat el regidor Vicent Sarrià.

En la resta del terreny, quedaran dos parcel·les per a la posterior construcció d'habitatges amb la tipologia de la zona: una de 2.043m² per a 34 habitatges i d’altra amb una superfície de 670 m² per a 11 habitatges. L'àmbit d'actuació és la zona situada entre els carrers Palma de Gandia, Massamagrell, la Llosa del Bisbe i Venta del Moro de Benifaraig.

Així mateix, es pretén urbanitzar el tram corresponent al carrer Palma de Gandia, la qual quedarà connectada amb els carrers Venta del Moro i Massamagrell. Per part seua, el tram que enllaça el carrer la Llosa del Bisbe, Massamagrell i Venta del Moro passarà a ser exclusiva de vianants.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat