PERSONES MAJORS
martes, 11 de julio de 2017

Ajuntament i Fundació AGM col.laboren en la prevenció de la soledat de les persones majors

La Regidoria de Persones Majors ha signat hui un conveni de col·laboració amb esta entitat, que té presència en 10 països

L'Ajuntament de València i la Fundació AGM (Amics de la Gent Major) han signat hui un conveni de col·laboració per a treballar de forma conjunta en la detecció i suport a les persones majors que patixen situacions de soledat. La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha presidit l'acte de formalització de l'acord amb l'entitat, l’objectiu principal de la qual és identificar les persones que patixen soledat.

L'Ajuntament de València continua treballant en la lluita contra el desemparament de les persones majors i fa un pas més signant un conveni amb esta associació que ajuda ja més de 200 persones en diferents municipis valencians.

Sandra Gómez ha subratllat la labor que exercix l'Ajuntament a través dels centres municipals d'Atenció a les Persones Majors, a l'hora de detectar els usuaris que patixen situacions de desemparament.

La Fundació AGM té com a objectiu ajudar les persones majors perquè se senten acompanyades i integrades en la societat. Per a això, disposa d'una xarxa de voluntaris que col·laboren amb l'associació i que tracten de forma personalitzada els casos detectats. En este sentit, des de la Regidoria de Persones Majors s'aposta per convenis amb projectes com este, que contribuïxen a garantir una vida més saludable i íntegra a este col·lectiu.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat