SANITAT I SALUT
jueves, 24 de mayo de 2018

700 persones han participat en l’escola de pares i mares del Pla Municipal de Drogodependències

La regidora clausura esta iniciativa orientada a previndre conductes addictives

Un total de 657 pares i mares han participat enguany en el programa formatiu organitzat per la regidoria de Sanitat per proporcionar-los recursos educatius per afavorir el desenvolupament integral dels seus fills i filles. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, participarà demà en el lliurament de diplomes que rebran totes aquelles persones que han assitit a les xarrades i classes organitzades per personal de l’àrea de prevenció familiar del Pla Municipal de Drogodependències, als centres educatius.

En este acte, que se celebrarà a les 20 hores a l’Hemicicle Municipal, es donaran cita representants de mares i pares de 20 col·legis d’Infantil i primària, així com de tres instituts de secundària de la ciutat de València que han participat en l’esmentat programa que, tal com ha manifestat la regidora, «s’adapta a les noves demandes i necessitats dels tutors legals de l’alumnat que precisen eines per fer front a nous problemes relacionats amb les addiccions».

Maite Girau ha recordat que l’Escola de Mares i Pares es du terme en col·legis públics i concertats de la ciutat de València, realitzant 8 sessions, d'hora i mitja de durada cadascuna. Cada col·legi tria el dia i l'hora de realització de les sessions. «Amés –ha destacat- es tracta d’un programa de prevenció gratuït tant per a les mares i pares assistents com per als centres educatius».

«Este recurs municipal, que també promou l'intercanvi d'experiències entre els pares, incideix en l'educació per a la salut i la prevenció de les drogodependències, ofereix assessorament perquè l’entorn familiar constribuïsca perquè els xiquets i xiquetes afronten de la millor manera la seua vida», ha conclós la regidora.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat