OCUPACIÓ
jueves, 13 de julio de 2017

500 joves podran accedir a un contracte laboral gràcies al programa Anem

Sandra Gómez manifesta la seua satisfacció per l’ampliació del nombre de persones desocupades que tindran una oportunitat d’accedir a una ocupació

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que al voltant de 500 joves de menys de 30 anys podran accedir a un contracte laboral gràcies al programa ANEM, que es du a terme a través de València Activa, la marca que aglutina tota l’oferta en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació en el consistori.

“Volem donar a les i els joves desocupats la seua primera oportunitat laboral”, ha emfatitzat Gómez, que ha destacat que esta convocatòria “està superant totes les nostres expectatives”. En este sentit, ha afegit que es podran incorporar el pròxim mes d’agost “500 persones joves, quasi 200 més del que hi havia previst, gràcies a les subvencions concedides pel SERVEF, que pugen a més de 8 milions d’euros”.

D’esta manera, la regidora ha manifestat la seua “satisfacció” per poder ampliar el nombre de persones beneficiades pel programa ANEM, “tant per l’impacte econòmic directe com indirecte que tindrà a la nostra ciutat el fet que 500 joves puguen accedir a un contracte laboral”. Però, també, “per l’impacte que tindrà per a ells que el seu ajuntament els done esta oportunitat d’incorporar-se al mercat laboral”.

Sandra Gómez ha explicat que este programa va destinat a diferents nivells formatius per a ampliar l’oferta tant de llocs de treball qualificats com no qualificats, i ha subratllat que “es tracta de contractes, no de beques”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat