PROTECCIÓ CIUTADANA
miércoles, 14 de marzo de 2018

40 Policies Locals d’altres municipis s’incorporen a València per reforçar la seguretat en Falles

La coordinació entre les regidories de Govern Interior i Protecció Ciutadana ha fet possible esta acció

Anaïs Menguzzato, regidora de Protecció Ciutadana, ha afirmat que, en tot moment, "hem tingut clar que anàvem a fer tot el que ens permet la llei per incorporar policies" ha indicat la responsable de l'àrea de Protecció Ciutadana que ha afegit que "les comissions de servei eren una de les possibilitats i per això nosaltres les vam proposar com a solució per incorporar més agents" ha precisat Menguzzato.

"La comissió de servici també va a servir, com vam dir en un ple, per cobrir les vacants que deixen els policies jubilats aquest any que esperem que també se sumen en breu" ha assenyalat la regidora de Protecció Ciutadana que s'ha mostrat "molt satisfeta amb la incorporació de més policies en falles per augmentar la seguretat de les festes" ha conclòs Menguzzato.

El Govern de la Nau ha aprovat així la contractació de 40 agents per a estes Falles, un procés al qual es van presentar 253 sol·licituds, de les quals van ser rebutjades sis (tres per no tindre la categoria requerida -eren Oficials-, un per no constar el DNI, i dos per no ser de municipis de la Comunitat Valenciana -Palma de Mallorca i Saragossa-), seguint així el criteri de la nova llei de coordinació de policies locals, que regula les comisions de servicis.

Així, una vegada ordenades les sol·licituds en funció dels criteris de baremació previstos, se’n va elaborar una llista provisional, abans de la llista definitiva. Es va cridar els interessats per ordre d’esta llista, a fi d’oferir la possibilitat d'incorporar-se en comissió de servicis de l'1 al 25 de març de 2018.

Els municipis dels quals provenen els agents són els següents: Alboraia, Alcalà de Xivert, Alfara Patriarca, Algemesí, Almussafes, Bétera, Cullera, Godelleta, l'Alcúdia, Manises, Massanassa, Meliana, Montcada, Montroi, Nàquera, Rafelbunyol, Rafelguaraf, Requena, Silla, Torís i Vila-Real.

Cal recordar que el Consistori té en marxa dos processos d'oposicions, un de 30 places i d’altre de 40, que s’han convocat per primera vegada en 10 anys. Els processos estan marxa, ja que s’han de complir els tràmits dels exàmens, de les proves físiques, mèdiques i psicològiques, i les persones que aconseguisquen la plaça han de passar per l'acadèmia per completar la formació.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Alicia EsteveAlicia Esteve
Borja SanjuanBorja Sanjuan
Carlos ManzanaCarlos Manzana
Consell de la Joventut ValènciaConsell de la Joventut València
Facebook de JSPV-València ciutatFacebook de JSPV-València ciutat
Institut Jove-ValenciaInstitut Jove-Valencia
Javier JimenezJavier Jimenez
Joves Socialistes del País ValenciàJoves Socialistes del País Valencià
Mar MarínMar Marín
Sergio RamisSergio Ramis
Twitter JSPV-ValènciaTwitter JSPV-València
Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat Youtube de Joves Socialistes de València-ciutat